Дръжка STILE SALTA R (rozeta slim 7mm) – сатенен хром

37.16лв.

Доставка в рамките на 10 дни!

Описание

STILE е марка с най-високо качество на дръжките на вратите, която при създаването на нови модели поставя нуждите на потребителя на първо място Тези дръжки са насочени към широка група клиенти, търсещи оригинален дизайн на най-високо ниво. Изработката им се характеризира с хирургична прецизност, издръжливост, както и функционален и внимателно обмислен дизайн

Продуктите от тази марка са оборудвани с двойни, метални саморазливни пружини и вградени в металните пластини на адаптерите на вратите, което гарантира висока издръжливост и удобна употреба в продължение на много години.

Комплектът включва:

– чифт дръжки – ляво и дясно; в комбинация с розетки с дебелина 7 мм; – 2 бр. монтажни розетки (така наречените монтажни адаптери); – шпиндел с дръжка с напречно сечение 8×8 mm; – 2 бр. М4 през болтове; – комплект шестоъгълни винтове с ключове; – комплект винтове за дърво; – инструкции за монтаж.

Дръжки са предназначени за крила на вратите с максимална дебелина 44 mm.

Ако се нуждаете от монтажен комплект за по-дебела врата, моля, оставете съответната информация, като посочите дебелината на крилото в бележки към поръчката. Тогава монтажният комплект ще бъде адаптиран към вашите нужди.

Нов продукт, гаранция на производителя 24 месеца.

Номер на офертата xSale ST SALTA R 7S PSC