ВРАТИТЕ Porta Doors e търговска марка на фирма Арх Медия Груп, занимаваща се търговия, внос и дистрибуция на интериорни и входни врати в България. Фирмата е вносител и представител на Полските Интериорни врати Porta Doors, които са с над 20 Годишна история на пазара за врати. Интериорните врати с марка Porta Doors са гаранция за високо качество, а нарастващите инвестиции на компанията позволяват и ниските цени, на които предлагаме нащите интериорни врати.

Защо да изберете Porta Doors?

Врата е най-използваната мебел в дома, както и тази която се заменя най-рядко. Именно затова съветваме нашите клиенти да отделят специални внимание на вратите си. Гордеем се, че не само предлагаме най-качествения продукт в България, но и можем да предложим огромно разнообразие от модели, покрития, разновидности на остъклявания, модерни интериорни врати, дизайнерски решения и бърз и надежден монтаж.

За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

Солид 55 е водеща българска фирма с повече от 25- годишна история. Компанията непрекъснато се развива и предлага на европейския пазар уникални продукти в областта на сигурността, вратите, заключващите системи и дизайна. Портфолиото от продукти на Солид 55 включва блиндирани врати, интелигентни блиндирани врати, интериорни врати, входни пространства, пожароустойчиви и мултифункционални врати, както и гаражни врати за бита и индустрията. Технологичните възможности на фирмата са базирани изцяло на патентованата конструкция на продуктите ни, позволяваща лесно усъвършенстване и интегриране на нови функционалности в крайния продукт, защитаващ клиента. Компанията е лидер на Българския пазар в предлагането на комплексни високотехнологични решения за сигурност. За да постигне висок стандарт на производствената дейност и услугите, които предлага на клиентите, екипът на Солид 55 работи съобразно изискванията на местното и европейското законодателство и внедрява европейски стандарти за управление, чиито положителен ефект е гарантиран и доказан във фирми от цял свят.

За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

Видео представяне

  • FeRi са врати, произведени в България от Лидера в солидните врати – Солид 55. В завода на Солид 55 в град Елин Пелин на най-високо технологични и модерни машини се произвеждат и входни метални врати FeRi. Качество, гарантирано от Солид 55!

Класен е водещ производител на дървени и изделията от дървен материал в Полша и в чужбина.

Фирмата е създадена през 1963 г. в Kaisersesch, Германия, където се намира една от фабриките Класен, както и централния офис на компанията. Втората Немска фабриката се намира в Baruth. Навлизат в полския пазар през 1990 година, като Gorex Sp. z o.o. и през 1996 г. е преобразувано в Classen-Pol S.A. и има производствени съоръжения в Zwonowice близо Rybnik, където се намира седалището на полския клон.

Оферта на компанията включва:

  • ламинирани подови панели,
  • винил подови панели,
  • интериорни врати, вътрешни врати и противопожарните врати,
  • каси за врати,
  • други дървени аксесоари за завършване на къщи и апартаменти.

За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

SOLODOOR a.s. е създадена през 1997 г. И е организация наследник на Wood Production Division of SOLO Sušice a.s.

SOLODOOR a.s. в момента е едина от най-големите чешки компании, участващи в производството на интериорни врати и каси. В нея работят около 200 души и е най-големият работодател в региона. Основното производство е свързан с производството на широка гама от различни видове интериорни врати, специални врати и каси. Благодарение на интензивната програма за развитие, SOLODOOR предлага широка гама от нови продукти и е една от водещите фирми в производството на интериорни врати и каси на пазар.

 За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

Входни врати за къща PIRNAR

Признати дизайни. Ръчно изработени шедьоври. Световни иновации.

Престижните входни врати PIRNAR, спечелили множество призове, са за любителите на комфорта, които ценят съвършенството и желаят да направят най-доброто първо впечатление. Подгответе се за въздишки на възхищение! Иновативният и признат дизайн на входните врати Pirnar привлича вниманието на всеки, който ги види.

Със своите елегантно скрити дръжки, скрит четец за пръстови отпечатъци, вълшебно нощно осветление и красиви ръчно изработени гладки повърхности, всяка врата е шедьовър сама по себе си.

Луксозните входни врати Pirnar са ръчно изработени, перфектно оформени и безупречно изработени от внимателно подбрани качествени материали, прецизна изработка и опит на стари майстори – занаятчии във всеки детайл.

Най-добрите врати на Pirnar са носители на престижни международни награди в продължение на много години, включително носител на немската награда за дизайн / German Design Award Winner/ и Red Dot, за изключителни и пионерски постижения в областта на дизайна.

Изберете Вашата врата Pirnar.

Послушайте сърцето си и изберете врата, на която мнозина ще се възхищават!