Разгледайте нашите предложения за вашият хол и всекидневна.

Опитът, който фирмата с многогодишната си история показва едно – за да има успех хотелът е необходимо обзавеждането му да е със свой неповторим стил , посетителят да усети, че се намира в своя си дом. Дизайнерските решения, които ви предлага нашето ателие, концентрацията върху всеки детайл, извивка, цвят по всеобщо мнение дават отлични резултати. Качеството на изработката е предпоставка за безпроблемна експлоатация. В зависимост от категорията на хотела ние сме в състояние да ви предложим възможно най-функционалните и с ниска цена мебели, които да привличат с уюта си повече гости.

При съвременното строителство обикновено кухнята, трапезарията и всекидневната са в едно помещение. Проектирайки мебелите за всекидневната се стремим да се получи преливащо се цветово и стилово дизайнерско решение. Стараем се съчетанието от форми и използвани материали да създаде усещането за уют и пространственост. Мебелите във всекидневната могат да се изработят от класически материали – естествени фурнири и дървесини, така и от модерни компоненти – алуминиеви вратички, стъкла, метализирани корпуси. Във всекидневната е хубаво да има кътове за различни занимания – гледане на телевизия, четене, посрещане на гости.

Съвети на специалиста:

  • Не правете експеримент да купувате мебели от различни фирми, така може да спестите някой лев, но крайният резултат обикновено е трагичен.
  • Не винаги модерното днес е красиво утре, доверете се на дизайнерските ни решения, които ще ви спестят освен средства, но и разочарования.

Ние предлагаме отлично обслужване!

Може да се свържите с нас, ако имате нужда от професионално мнение или помощ.