Кратка история на фирма ЕРА ДООРС ЕООД гр. Габрово

Искаме с няколко изречения, да ви представи пътя на нашата фирма.

През 1992 година е създадена фирмата ЕТ „Пластив – Владимир Димитров“ работеща в областта на търговията и производството на мебели по поръчка.

През 2006 година разширяваме дейността си като започваме продажбата и монтаж на входни и интериорни врати.

През 2009 година прибавихме и интериорните стълби към нашият арсенал от услуги.

Фирмата контактува с водещи компании доказали се на Европейският пазар.

През 2015 година решихме да преобразуваме фирмата в ЕООД, тъй като дейността ни стана по обемиста и да дадем ново име на фирмата „Ера Доорс“ ЕООД.

Фирма Ера Доорс е дистрибутор на фирма Арх Медия Груп. Фирмата е представител на полските интериорни врати на Порта Дорс (www.porta-doors.bg), който са с над 20 годишна история на пазара за врати.

Интериорните врати с марка Порта Дорс са гаранция за качество, а нарастващите инвестиции на компанията позволяват едни от най-ниските цени, на които предлагаме нашите интериорни врати.

В нашите магазини ще намерите компетентен персонал, които ще ви посъветва, за да направите най-правилния избор за вашия дом. Може да разгледате още предложения в сайта на Порта Дорс (www.porta-doors.bg).

Защо да изберете Porta Doors?

Врата е най-използваната мебел в дома, както и тази която се заменя най-рядко. Именно затова съветваме нашите клиенти да отделят специални внимание на вратите си. Гордеем се, че не само предлагаме най-качествения продукт в България, но и можем да предложим огромно разнообразие от модели, покрития, разновидности на остъклявания, модерни интериорни врати, дизайнерски решения и бърз и надежден монтаж.