Дръжка STILE ADANA Q (rozeta slim 7mm) – сатенен хром

39.16лв.

Доставка в рамките на 10 дни!

Описание

STILE е марка от най-качествените дръжки на вратите, която, създавайки нови модели, поставя нуждите на потребителя на първо място Тези дръжки са насочени към широка група клиенти, търсещи оригинален дизайн на най-високо ниво. Изработката им се характеризира с хирургична прецизност, издръжливост, както и функционален и внимателно обмислен дизайн

Продуктите от тази марка са оборудвани с двойни, метални саморазливни пружини и вградени в металните пластини на адаптерите на вратите, което гарантира висока издръжливост и удобна употреба в продължение на много години.

Комплектът включва:

– чифт дръжки – ляво и дясно; в комбинация с розетки с дебелина 7 мм; – 2 бр. монтажни розетки (така наречените монтажни адаптери); – шпиндел с дръжка с напречно сечение 8×8 mm; – 2 бр. М4 през болтове; – комплект болтове с гаечни ключове; – комплект винтове за дърво; – инструкции за монтаж.

Дръжките са специални към крилата на вратите с максимална дебелина 44 mm.

Ако се нуждаете от монтажен комплект за по-дебела врата, моля, оставете съответната информация, като посочите дебелината на крилото в бележките към поръчката. Тогава монтажният комплект ще бъде адаптиран към вашите нужди.

Нов продукт, гаранция на производителя 24 месеца.

Номер на офертата xSale ST ADANA Q 7S PSC

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дръжка STILE ADANA Q (rozeta slim 7mm) – сатенен хром”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *