Дръжка APRILE VERBENA R (rozeta slim 7mm) – сатенен хром

44.90лв.

Доставка в рамките на 10 дни!

Описание

VERBENA | Вечна елегантност.

Модерна интерпретация на класическата форма на дръжката, която хармонично ще се впише в топлите интериори с традиционен стил и др. Благодарение на изключително удобната дръжка, тя гарантира удобна употреба.

Aprile дръжките са ново предложение за естетика, което говори за съвременен дизайн, изразяващ възвръщаемост до хармонични композиции и класически пропорции. Тези продукти са създадени за клиенти, търсещи оригинални, но устойчиви форми, далеч от маниерен дизайн и моментни тенденции.

Те са оборудвани с двойно, метално самостоятелно -нивелиращи пружини, монтирани към крилото на вратата върху метални адаптери. Това осигурява удобно използване на всяка дръжка с логото на Aprile.

Комплектът включва вас :

– чифт дръжки – ляво и дясно; в комбинация с розетки с дебелина 7 мм; – 2 бр. монтажни розетки (така наречените монтажни адаптери); – шпиндел с дръжка с напречно сечение 8×8 mm; – 2 бр. М4 през болтове; – комплект шестоъгълни винтове с ключове; – комплект винтове за дърво; – инструкции за монтаж.

Дръжки са предназначени за крила на вратите с максимална дебелина 44 mm.

Ако се нуждаете от монтажен комплект за по-дебела врата, моля, оставете съответната информация, като посочите дебелината на крилото в бележки към поръчката. Тогава монтажният комплект ще бъде адаптиран към вашите нужди.

Нов продукт, гаранция на производителя 24 месеца.

Номер на офертата xSale НА VERBENA R 7S MSC