Дръжка APRILE PEONIA R (rozeta slim 7mm) – сатенен хром

65.15лв.

Доставка в рамките на 10 дни!

Описание

БОЖУК | Капка след капка.

Вдъхновена от свободно падаща капка вода. Това е аеродинамична структура, омагьосана в метала, която се образува по целия диаметър на розетката. След това драматично се стеснява, приемайки формата на тънка елипса.

Дръжките на Aprile са ново естетическо предложение, което на езика на съвременния дизайн изразява връщане към хармонични композиции и класически пропорции. Тези продукти са създадени за клиенти, търсещи оригинални, но балансирани форми, далеч от маниерен дизайн и временни тенденции.

Оборудвани с двойно, метални саморазливни пружини, монтирани към крилото на вратата върху метални адаптери. Това осигурява удобно използване на всяка дръжка с логото на Aprile.

Комплектът включва вас :

– чифт дръжки – ляво и дясно; в комбинация с розетки с дебелина 7 мм; – 2 бр. монтажни розетки (така наречените монтажни адаптери); – шпиндел на дръжката с напречно сечение 8×8 mm (двуделен); – 2 бр. През болтове M4; – 3 бр. Шестостенни винтове (включително един резервен) и 3 мм шестостен ключ; – комплект винтове за дърво; – инструкции за монтаж.

Дръжките са специални към крилата на вратите с максимална дебелина от 44 мм.

Ако се нуждаете от комплект за монтаж за по-дебели врати, моля, оставете съответната информация заедно с дебелината на крилата в бележките за поръчката. Тогава монтажният комплект ще бъде адаптиран към вашите нужди.

Нов продукт, гаранция на производителя 24 месеца.

Номер на офертата xSale AS PEONIA R 7S SC