Т 369-Т

Описание

Представяме ви блиндирана входна врата модел T369-T

Изработена от метал, покрит с прахово боядисване, и MDF-панели с ламинатно покритие. Размерите на вратата с касата са 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, като възможните посоки на отваряне включват навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява и навън/дясна. Конструкцията на крилото включва два MDF-панела, ламинирани със специална технология, по 10 мм всеки, а за подобрена шумо- и термоизолация се използва полистирен. Лицевият и задният панели са украсени с изящна фрезована шарка, което добавя стилна завършеност на визията на модела.

Касата на вратата е регулируема и може да се адаптира за облицоване на зид с дебелина до 34 см. Моделът разполага с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, както и с „Г-образна“ лайсна на прага, което допринася за подобряване на изолацията и стабилизиране на прага.

Вратата е оборудвана с две независими заключващи системи DAF-моноблок, като всяка от тях разполага с по три активни шипа, осигуряващи допълнителна сигурност.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, изработено от метал, полистирен  и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /тип – „полумесец“ или „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити  в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.