Т-108 Тъмен орех

Описание

Представяме ви блиндирана входна врата модел Т-108 Тъмен орех

Изработена от 1,5 мм метал с прахово боядисано покритие и два MDF-панела с лаково покритие, всеки с дебелина 10 мм. Размерите на вратата с касата са 86/197 см и 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне включват навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява и навън/дясна. Конструкцията на крилото се състои от два MDF-панела, лакирани за постигане на естетически вид и защита, с вътрешно запълване от минерална вата за подобрена шумо- и термоизолация. Лицевият и задният панели са украсени с красива фрезована шарка, която добавя стилна завършеност на модела.

Касата е регулируема и може да се адаптира за монтаж на зид с различни дебелини, включително до 34 см (с възможност за разширение до 44 см с допълнително заплащане). Моделът разполага с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, както и с „Г-образна“ лайсна на прага, която допълнително подобрява изолацията.

Вратата е оборудвана с две независими заключващи системи DAF-моноблок, всяка с по три активни шипа, за да осигури максимална сигурност. Добавена е и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна за допълнителна защита.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, изработено от метал, минерална вата и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.