Описание

Представяме ви блиндирана входна врата модел 602

Изработена от метал с размери, включително касата, от 90/197 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, а има четири възможни посоки на отваряне: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява и навън/дясна. Покритието на вратата е машинно поставено и топлопренесено PVC-фолио.

Вратата се предлага в комплект с крилото, фиксирана каса с дебелина от 10 см, гумени уплътнения както на крилото, така и на касата. Металният обков включва две независими секретни ключалки, два патрона с капачки против разбиване, както и трета допълнителна ключалка тип „резе“. Дръжките са от неръждаема стомана с отделна розетка. Вратата разполага с вградени в касата регулируеми панти, праг, и крепежни елементи за монтаж. Шпионката е включена в комплекта.

Моделът предлага интересен тъмен цвят със стилен дизайн, който се хармонира перфектно с интериорни врати в цвят венге. Размерите му го правят подходящ както за панелни жилища, така и за апартаменти с тухлена конструкция.

Ние държим на склад всички възможни посоки на отваряне, като с това осигуряваме нашите клиенти свобода при избора на подходящата за тях врата.