Интериорни врати Porta NOVA

Код: 13 Категории: , Етикети: , ,

Описание

Интериорни врати Порта Нова се предлагат в следните покрития:

Интериорни врати Porta NOVA. Рамката, заедно с пълнежът са двустранно покрити с HDF. Интериорните врати ПОРТА НОВА могат да бъдат поръчани с масивна каса от ПДЧ или Ретро модул. В случай, че желаeте да поставите врата на санитарно помещение или баня, може да се добави вентилационна решетка или един ред отвори в долната част на вратата. Всички остъклени елементи могат да бъдат заменени с едно от 17-те различни стъклени покрития, които можете да разгледате на страницата ни “Стъклени покрития” или в Шоурумите на ВРАТИТЕ Porta Doors.

Забележка: за широчина на таблата 65 е нужен строителен/ зидарски/ отвор 68см т.е. (заложени са общо 3 см монтажна фуга + габарит на касата 65 см). Получения светъл отвор при монтирана врата е 60 см.Това е най –малкия ни стандарт, аналогично за всички останали прибавяме по 10 см. Таблите за всички интериорни врати Porta Doors се предлагат в няколко височини.

Стандарт 1: h= 202- чешка норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 200 см

Стандарт 2: h= 206- полска норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 204 см

За по- големи височини 210см,212 см и нагоре може да се консултирате в Шоурумите на ВРАТИТЕ Porta Doors.

Перфорирано ПДЧ                              Плътно ПДЧ                      Стабилизиращ пълнеж пчелна пита

Високото качество на материалите, привлекателния и модерен дизайн, както и ранообразните варианти на остъкляване са основните предимства на тази колекция. Порта НОВА са подходящи и за жилищни пространства и за офиси.
Всички врати от Porta Doors са с 5 годишна гаранция!