Каси от Porta Doors

 

Нито една врата не изглежда добре завършена без адекватната каса. За всяко крило, Порта предлага подходящата каса от техническа и от естетическа гледна точка. За да се обезпечат наложените параметри за входните, техническите и металните врати, се препоръчва избор на каса от офертата на Порта, която да е предназначена за даденото крилото.

Регулируема каса Ренова.

p717_5030_b p717_5031_b

На видео клипа в дясно, може да видите монтаж на каса РЕНОВА. Подробна информация за каса РЕНОВА, може да намерите ТУК.
Минимакс

Касите МИНИМАКС с константна дълбочина 60 мм, са подходящи само за вътрешните крила МИНИМАКС или към вътрешни крила, облицовани с фолио Порта Декор.

Систем

Лесната за монтаж каса порта СИСТЕМ е съвместима с всички интериорни крила. За касите ПОРТА СИСТЕМ препоръчваме ново естетическо решение – модул РЕТРО- декоративен елемент, който може да се използва, както за нови каси, така и за вече монтирани каси.

Систем Елеганс

Порта СИСТЕМ ЕЛЕГАНС. Вътрешна регулируема каса, безфалцова, с первази 80 мм. Това е регулируема каса, която се монтира лесно и е предназначена за безфалцови врати

Джипси Кинг

Kаса за стъклените врати на компанията ДЖИПСИ КИНГС. Стъклените врати ДЖИПСИ КИНГС, проектирани специално за тази каса имат гравиран релефен елемент с логото на Порта. Само така подбран комплект, гарантира оптимални експлоатационни свойства и удовлетвореност от покупката.

Ретро

Регулируема каса РЕТРО. Интериорни каси предназначени за вратите от колекцията Виладора. Касите са регулируемии и лесни за монтаж.

Модерн

Регулируема каса МОДЕРН. Вътрешни каси предназначени за вратите от колекцията Виладора, регулируеми и лесни за монтаж.