Каси за врати от CLASSEN

ERA DOORS Каси

Камуфлажната каса CMOK е най- новата иновация на завода Classen. Става само за вратите Classen и само за поставяне върху метална каса. Тя просто облича старата каса и така отпада нуждата от къртене. Стеснява отвора само с 5 см. общо. Касата е с плаващ перваз, покриващ неравности и денивелация.

ERA DOORS Каси

Регулируемата каса се характеризира с това, че външният габаритен размер на ширините на касите е: 65 см.,75 см., 85 см. и т.н. Съответно строителният отвор не трябва да е по- голям от 69 см., 79 см., 89 см. и т.н. Регулируемата каса се предлага в различни размери, с двустранно первази, плаващи от едната страна, покривайки целия отвор и затова не се налага подмазване.

ERA DOORS Каси

Стандартната каса е така наречената щок каса, която е най- малката права каса и която не се нуждае от первази, но не покрива изцяло зида и затова се налага подмазване. Могат да се поставят допълнително первази, ако мястото позволява това.

ERA DOORS Каси

Касата Аркус е същата като стандартната, но има фабрично залепени первази от външната страна на отварянето. А от вътрешната страна, отново се налага подмазване.

ERA DOORS Каси

Касата Ню Аркус е най- масивната от всички каси и е с красиви, заоблени первази. При нея, регулируемо е разширението между перваза и касата. Покрива отвора изцяло и не се налага подмазване.

ERA DOORS Каси

Безфалцовата каса е със същите параметри като регулируемата, но е за безфалцови крила.

ERA DOORS Каси

Касата Модерн е със същите характеристики като Ню Аркус, но не е със заоблени первази, а с прави.