Т110 Спарта

739.00лв.

Описание

Представяме ви входна блиндирана врата с модел Т110 Спарта

Изработена от 1,5 мм метал, покрит с прахово боядисване, и 10 мм MDF панели с ламинатно покритие. Размерите на вратата с касата са 92/200 см. Дебелината на крилото е 70 мм, като възможните посоки на отваряне включват навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява и навън/дясна. Структурата на крилото включва два MDF панела, всяко с дебелина от 10 мм, със звукова и топлоизолация, осигурена от минералната вата.

Касата е регулируема и може да се адаптира за зид с дебелина до 34 см. За по-широки зидове, предлагаме възможност за каси до 44 см с допълнително заплащане. Моделът има вградено гумено уплътнение по протежението на касата и „Г-образна“ лайсна на прага, което подобрява изолацията и укрепва прага.

Вратата е оборудвана с две независими заключващи системи DAF-моноблок, всяка с три активни шипа. Допълнително, има трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна за по-голяма сигурност и удобство.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, което е изработено от метал, минерална вата и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков, включващ: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, между които може да избирате са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити  в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да я предпазва.

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Цвят Спарта ще отличи Вашата врата!