Т-587 Зебра

Описание

Представяме ви входна блиндирана врата модел Т-587 Зебра

Изработена от 1,5 мм метал, покрит с прахово боядисване, и 10 мм MDF панели с ламинатно покритие. Размерите на вратата с касата са 86/197 и 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне включват навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява и навън/дясна. Крилатата част на вратата се състои от два MDF панела, всеки с дебелина от 10 мм, които осигуряват шумо и термоизолация чрез вградената минерална вата. Лицевият и задният панел са украсени със стилна фрезована шарка, което допринася за елегантния вид на модела.

Касата е регулируема и може да се адаптира за зид с дебелина до 34 см, а при нужда и до 44 см с допълнително заплащане. Моделът разполага с вградено гумено уплътнение по протежението на касата и „Г-образна“ лайсна на прага, което подобрява изолацията и здравината на прага.

Вратата е оборудвана с две независими заключващи системи DAF-моно блок, всяка с по три активни шипа. За повече сигурност и удобство, има и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, изработено от метал, минерална вата и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата остават скрити  в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.