Т-110 Африка

Описание

Блиндирана входна врата модел Т-110 Африка

Представяме ви блиндирана входна врата модел T-110 Африка, изградена от метал с прахово покритие с дебелина 1,5 мм и MDF панели с дебелина 10 мм, обработени с фреза и покрити с ламинат. Размерите на вратата, включително касата, са 92/200 см.

Вратното крило е с дебелина 70 мм и може да се отваря в четири различни посоки: наляво или надясно, както навътре, така и навън. Крилото се състои от два MDF ламинирани панела, всеки по 10 мм, между които е поставена минерална вата за отлична шумова и термична изолация. Декоративните фрезувани шарки на лицевия и задния панел придават изискан вид на дизайна.

Касата на вратата е проектирана да бъде регулируема и може да се адаптира към стени с дебелина до 34 см, като предлагаме и опция за стени до 44 см срещу допълнение. Оборудвана е с гумено уплътнение по цялата си дължина и с „Г-образна“ лайсна на прага за подобрена изолационна ефективност и усъвършенствано изграждане на прага.

Вратата разполага с две независими заключващи системи DAF-моно блок, всяка от които с три активни шипа, и допълнителна скрита заключалка тип „резе“ на вътрешната страна на крилото за повишена сигурност.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, изработено от: метал, минерална вата и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, с които разполагаме са под формата на „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване вследствие на слънчевите UV-лъчи и влагата. Моделът не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако предварително нямате изграден навес, който да предпазва вратата от външното влияние на средата.

Моделът в цвят Африка лесно се съчетава с интериор в тъмен дървесен цвят, цвят венге и бял, защото се получава добър контраст. С избора на този модел ще имате сигурен, стилен и съвършен дом!