Т-102 Африка

Описание

Блиндирана входна врата модел Т-102 Африка

Представяме Ви блиндирана входна врата модел Т-102 Африка, конструирана от метал с дебелина 1,5 мм, покрит с прахова боя, и фрезувани MDF панели с дебелина 10 мм, завършени с ламинат. Размерите на вратата заедно с касата са 92/200 см.

Дебелината на вратното крило е 70 мм, като има възможност за отваряне в четири различни посоки: вътре и наляво, вътре и надясно, навън и наляво, навън и надясно. Вратното крило се състои от два ламинирани MDF панела, всяка от 10 мм, и е оборудвано с минерална вата за по-добра шумо и топлоизолация. Лицевият и задният панел са украсени с фрезувани детайли, които добавят елегантност към дизайна.

Касата на вратата е регулируема, позволяваща да пасне на зидове с дебелина до 34 см, като предлагаме и вариант за зидове до 44 см срещу допълнително заплащане. Вградените уплътнения и „Г-образната“ лайсна на прага осигуряват превъзходна изолация.

Безопасността е гарантирана с две независими DAF-моно блок заключващи системи, всяка с три активни шипа, и допълнителна вградена скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна на крилото.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, изработено от: метал, минерална вата и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, с които разполагаме са под формата на „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване вследствие на слънчевите UV-лъчи и влагата. Моделът не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако предварително нямате изграден навес, който да предпазва вратата от външното влияние на средата.

Моделът в цвят Африка лесно се съчетава с интериор в тъмен дървесен цвят, цвят венге и бял, защото се получава добър контраст. С избора на този модел ще имате сигурен, стилен и съвършен дом!