Т-100 Антик

Описание

Представяме Ви блиндирана входна врата модел T-100 Антик

Изработена от 1,5 мм метал с прахово боядисано покритие и 10 мм MDF-панели с ламинирано покритие. Размерите на вратата с касата са 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, предлагайки възможности за отваряне навътре (лява или дясна) или навън (лява или дясна). Крилатата структура се състои от два MDF-панела, всеки с дебелина от 10 мм, допълнени с минерална вата за шумо изолация и термоизолация. Лицевият и задният панели са украсени със забележителна фрезувана шарка, придаваща на модела елегантен завършен вид.

Касата е регулируема и може да се прилага за зидове с дебелина до 34 см (с възможност за разширение до 44 см с допълнително заплащане). Вградено е гумено уплътнение по обема на касата и „Г-образна“ лайсна на прага, което подпомага за по-добра изолация и удобство.

Вратата разполага с две независими заключващи системи DAF-моно блок, всяка с по три активни шипа, както и с трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна, осигуряваща допълнителна сигурност и удобство.

В комплекта са включени:

  • Крило 7 см, изработено от метал, минерална вата и MDF-плоскости;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
  • Два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата остават скрити  в касата.

*Моделът се предлага и в по-малки размери – 86 см/197 см с регулируема каса от 15 см до 21 см!

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.