Интериорни врати Porta Vector

 

Описание

Интериорни врати Porta Vector

Porta Vector е ново вдъхновение в бяло. Фрезоването се извършва по модерни технологии бързо и качествено, като позволява да се преобразят скучните, гладки плоскости и да се получат ефектни и красиви врати.

Интериорните врати ВЕКТОР се предлагат в следните покрития:

Стандартния пълнеж „ пчелна пита „ можем да го заменим с перфорирано ПДЧ, което се характеризира с по- добра издръжливост и по –висока акустична изолация . Рамката, заедно с пълнежът са двустранно покрити с HDF.

Размери на интериорните врати ВЕКТОР: еднокрили 60, 70, 80, 90,100 както и двукрили: 120 ….200 см.

Забележка: за широчина на таблата 65 е нужен строителен/ зидарски/ отвор 68см т.е. (заложени са общо 3 см монтажна фуга + габарит на касата 65 см). Получения светъл отвор при монтирана врата е 60 см.Това е най –малкия ни стандарт, аналогично за всички останали прибавяме по 10 см. Таблите за всички интериорни врати Porta Doors се предлагат в няколко височини.

Стандарт 1: h= 202- чешка норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 200 см

Стандарт 2: h= 206- полска норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 204 см За по- големи височини 210см,212 см и нагоре може да се консултирате в Шоурумите на ВРАТИТЕ Porta Doors. Максимална светлина отгоре се получава благодарение на остъкляване тип оберлихт.

Разрез на крилото

Перфорирано ПДЧ                        Стабилизиращ пълнеж пчелна пита

Богатият продуктов асортимент, който предлагаме позволява на клиентите ни да намерят своето тип крило за интериорна врата, съобразно предпочитанията си за дизайн и критерия – цена. Прдлагаме боядисани, блицовани с ламинати и синтечични фолиа крила в разнообразни цветове. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни в това, че от нас ще закупят продукт на конкурентна цена, който да отговаря на най-високите норми за качество.

Всички врати от Porta Doors са с 5 годишна гаранция!