Интериорни врати PORTA ROYAL

Описание

Интериорните врати на PORTA ROYAL

Отличават с изискан стил и естетически завършеност. Използваният гладък HDF панел представлява материал със замърсявания и хомогенна влакнеста структура, като има по-голяма плътност от MDF и включва пресовани дълбоки правоъгълни шарки. Дизайнът е фокусиран върху правилни и стилни форми.

Вратите на PORTA ROYAL се предлагат в различни варианти на покритие:

Крилото е изцяло с релефни плоскости от HDF с пълнеж от стиропор. Всички стъклени елементи са с матово стъкло тип „чинчила“, което придава нежен рисунък, наподобяващ козина на заек.

Размерите на интериорните врати на PORTA ROYAL са еднокрили: 60, 70, 80, 90 см и двукрили: от 120 до 180 см.

Важно е да се отбележи, че за ширина на таблата от 65 см се изисква строителен отвор от 68 см (3 см монтажна фуга + 65 см габарит на касата). Резултатният светъл отвор при монтиране на врата е 60 см, което е минималният стандарт. За всички други размери се добавят по 10 см. Таблите на всички интериорни врати на Porta Doors се предлагат в няколко височини. Стандарт 1: h = 202 см – чешка норма, нужен строителен отвор за монтаж: 200 см. Стандарт 2: h = 206 см – полска норма, нужен строителен отвор за монтаж: 204 см. За по-големи височини от 210 см, 212 см и нагоре, се препоръчва консултация в шоурумите на PORTA DOORS. Максимална светлина отгоре се постига чрез остъкляване тип оберлихт.

Разрез на крилото

Стабилизиращ пълнеж стиропор

Интериорни врати PORTA ROYAL се характеризират с елегантен стил и естетически завършек.

Всички врати от Porta Doors са с 5 годишна гаранция!