Интериорни врати PORTA DECOR

Описание

Наличност на склад:

  • цвят Тъмен дъб, плътна и 3/4 стъкло
  • цвят Сребриста акация, плътна и 3/4 стъкло
  • цвят Бял, регулируем панел
  • цвят Тъмен дъб, регулируем панел
  • цвят Сребриста акация, регулируем панел

Интериорни врати PORTA DECOR , надежден продукт с дълготрайна конструкция, модели и пъстра колористика . Те позволяват напълно да се пресъздаде красотата на природните и съвременни материали и да ги направи основна линия в интериора. Уюта в помещенията се подсилва с дървесния фладер и палитрата от оттенъци .

Интериорните врати Porta Decor се предлагат в следните покрития:

Стандартния пълнеж „ пчелна пита „ можем да го заменим с перфорирано ПДЧ, което се характеризира с по- добра издръжливост и по –висока акустична изолация.Всички остъклени елементи са достъпни само със стъкло тип“ чинчила“- придаващ нежен рисунък на козина на заек.Рамката, заедно с пълнежът са двустранно покрити с HDF.

Размери на интериорните врати ДЕКОР: еднокрили 60, 70, 80, 90, 100 ,110 както и двукрили: 90 ….200 см.

Забележка: за широчина на таблата 65 е нужен строителен/ зидарски/ отвор 68см т.е. (заложени са общо 3 см монтажна фуга + габарит на касата 65 см). Получения светъл отвор при монтирана врата е 60 см.Това е най –малкия ни стандарт, аналогично за всички останали прибавяме по 10 см. Таблите за всички интериорни врати Porta Doors се предлагат в няколко височини.

Стандарт 1: h= 202- чешка норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 200 см

Стандарт 2: h= 206- полска норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 204 см За по- големи височини 210см,212 см и нагоре може да се консултирате в Шоурумите на ВРАТИТЕ Porta Doors.Съвременни и функционални решения са безфалцови каси Левъл с плътни елементи от 20 см или вариант до тавана . Максимална светлина отгоре се получава благодарение на остъкляване тип оберлихт.

Перфорирано ПДЧ                     Стабилизиращ пълнеж пчелна пита

Крилата Порта Декор чудесно допълват топлината и комфорта на семейното жилище, но също така изглеждат страхотно и в офис сгради. Изобилието от цветови възможности обогатява добре доказалата се стилистика
Всички врати от Porta Doors са с 5 годишна гаранция!