Интериорни врати London

 

 

Код: 6 Категории: , Етикети: , ,

Описание

Интериорни врати London

Наличност на склад: цвят Бял, плътна, 2/3 с растер, 3/3 с растер.

Интериорни врати London се отличава с ефектен HDF панел/ този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF/ с пресовани дълбочинни шарки. Релефната шарка на дъб придава повече уют и стил в интериора. Моделите с витраж придават загадъчност на всеки силует и позволяват приток на така необходимата естествена светлина в по-тъмните помещения. Идеално решение, ако желаете да добавите по-аристократичен тон във Вашия дом или офис.

Интериорните врати Лондон се предлагат в следните покрития:

Крилото е изцяло от релефни плоскости HDF със пълнеж от стиропор. Всички остъклени елементи са достъпни само със стъкло тип“ чинчила“- придаващ нежен рисунък на козина на заек. Крайния завършек е постигнат с нежни бели шпроси , делящи остъклението на равни части.

Размери на интериорните врати Лондон : еднокрили 60, 70, 80, 90, както и двукрили: 120 ….180 см.

Забележка: за широчина на таблата 65 е нужен строителен/ зидарски/ отвор 68см т.е. (заложени са общо 3 см монтажна фуга + габарит на касата 65 см). Получения светъл отвор при монтирана врата е 60 см.Това е най –малкия ни стандарт, аналогично за всички останали прибавяме по 10 см. Таблите за всички интериорни врати Porta Doors се предлагат в няколко височини.

Стандарт 1: h= 202- чешка норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 200 см

Стандарт 2: h= 206- полска норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 204 см За по- големи височини 210см,212 см и нагоре може да се консултирате в Шоурумите на ВРАТИТЕ Porta Doors. Максимална светлина отгоре се получава благодарение на остъкляване тип оберлихт.

Разрез на крилото

Класически дизайн, високи стандарти на изработка и цветова палитра в насока с най-новите тенденции са характеристиките на колекцията врати ЛОНДОН и ВИЕНА
Всички врати от Porta Doors са с 5 годишна гаранция!