Златен дъб

Описание

Блиндирана входна врата модел BG002 – Златен дъб

Представяме Ви блиндирана входна врата BG002 – Златен дъб, изработена от 1.5 мм прахово боядисан метал и 5 мм HDF- дълбоко фрезовани релефни панели, покрити с PVC-фолио.

Размери на вратата с касата: 92/200 см.

Размери на вратата с перваза: 102/208 см.

Дебелината на крилото е 70 мм, а структурата му представлява два 5 мм HDF-дизайнерски панела, между които е поставен метален лист с дебелина 1.0 мм. Крилото е с пълнеж за шумо и топло изолация от полипропилен и полиуретанова пяна, с допълнително метално оребряване от П-образни профили с дебелина 1.5 мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Касата е регулируема, с первази за от двете страни, като има възможност да обхване зид с дебелина от 15 см до 34 см.

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг.

Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.

Възможните посоки на отваряне са: навътре/лява и навътре/дясна, с възможност за обратен монтаж (навън/лява, навън/дясна).

В комплекта са включени:

– крило,

– регулируема каса

– обков, който включва: иноксова сатенирана подвижна дръжка за от двете страни на вратата, шпионка, панти, два секретни патрона.

* Повърхността на вратата подлежи на захабяване в следствие на слънчевите лъчи и влагата. Не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния!

Габрово | Велико Търново | Севлиево | Трявна