Входна врата Т-686

Описание

Представяме  Ви блиндирана входна врата Т-686, изработена от 1,2 мм прахово боядисан метал и 10мм MDF – фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата – 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два  MDF-ламинирани панела – всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация има полистиренови листи. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF-моноблок, всяка с по три активни шипа.

   В комплекта са включени:
   –  Крило 7см, изработено от: метал, полистирен и MDF-плоскости;
   –  регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
   –  oбков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор – подвижна или пасивна дръжка за външната страна /тип – „полумесец“/;
   –  шпионка с метално чукче; панти; два секретни патрона с по три ключа; бронировка на патрона, с вдлъбнати капачки против разбиване; от страната на пантите, крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

***Повърхността на вратата е без UV-защита!

 

Габрово | Велико Търново | Севлиево | Трявна