СТЪЛБИ ARKE

Показване на 1–5 от 13 резултата

 • lussoZP

  TOПЛОИЗОЛАЦИОННА СГЪВАЕМА СТЪЛБА LUSSO ZP

 • phoca_thumb_l_karina03

  Карина

  Стълбата, която спестява пространство!

  Karina е специално проектирана за тесни пространства.

  Нейната носеща конструкция се състои от стоманени елементи в черно (RAL 9017), бяло (RAL 9010) или сиво (RAL 9006). Аксесоарите са черни.

  Стъпала от букова дървесина, в светъл (естествен) или по-тъмен тон, са със специална форма, гарантираща максимално използване на пространството и функционалност на стълбата.

  Ценова листа

 • phoca_thumb_l_kya02

  Кия

  Kya е стълбата, предназначена за най-малките пространства. Металните части са от стомана в черно (RAL 9017), бяло (RAL 9010) или сиво (RAL 9006). Аксесоарите за черния вариант на стълбата са черни, а за сивия – сиви и бели.

  Подходящото подреждане на зиг-заг профилираните стъпала от букова дървесина, които са в светъл (естествен) или по-тъмен тон, дава възможност за максимално удобство при употреба в малки пространства.

  Ценова листа

 • phoca_thumb_l_klan05

  Клан

  Klan съчетава стомана в черен цвят (RAL 9017), бяло (RAL 9010) или сиво (RAL 9006) със стъпала от букова дървесина със светъл (естествен) или по-тъмен лак.

  Ценова листа
 • phoca_thumb_l_kloe01

  Клое

  Kloè е създадена от съчетанието на стомана в черно (RAL 9017), бяло (RAL 9010) или сиво (RAL 9006) и стъпала от букова дървесина със светъл (естествен) или по-тъмен лак.

  Парапетът е от алуминий с имитиращо дърво PVC покритие. Той е наличен в светъл и тъмен цвят, в съответствие с този на стъпалата.

  Ценова листа

Rankie WordPress Plugin