Интериорни врати ЛАМИНИРАНИ CPL

Описание

ЛАМИНИРАНИ CPL  ЛАМИНИРАНИ CPL  ЛАМИНИРАНИ CPL

Интериорните врати ЛАМИНИРАНИ CPL се предлагат в следните покрития:

Интериорни врати ЛАМИНИРАНИ CPL. Стандартния пълнеж „ пчелна пита „ можем да го заменим с перфорирано ПДЧ, което се характеризира с по- добра издръжливост и по –висока акустична изолация. Рамката, заедно с пълнежът са двустранно покрити с HDF.

Размери на интериорните врати ЛАМИНИРАНИ CPL : еднокрили 60, 70, 80, 90, 100 ,както и двукрили: 120 ….200 см.

Забележка: за широчина на таблата 65 е нужен строителен/ зидарски/ отвор 68см т.е. (заложени са общо 3 см монтажна фуга + габарит на касата 65 см). Получения светъл отвор при монтирана врата е 60 см.Това е най –малкия ни стандарт, аналогично за всички останали прибавяме по 10 см. Таблите за всички интериорни врати Porta Doors се предлагат в няколко височини.

Стандарт 1: h= 202- чешка норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 200 см

Стандарт 2: h= 206- полска норма

Забележка: Нужен строителен отвор за монтаж: 204 см

За по- големи височини 210см,212 см и нагоре може да се консултирате в Шоурумите на ВРАТИТЕ Porta Doors.Съвременни и функционални решения са безфалцови каси Левъл с плътни елементи от 20 см или вариант до тавана . Максимална светлина отгоре се получава благодарение на остъкляване тип оберлихт.

Ламинат CPL HQ *****

пората-ламинат-CPL- бяло  пората-ламинат-CPL- бук-порта пората-ламинат-CPL- махагон

пората-ламинат-CPL- орех пората-ламинат-CPL- светъл-орех пората-ламинат-CPL- дъб-милано пората-ламинат-CPL- дъб-милано 2

пората-ламинат-CPL- дъб-милано 4 пората-ламинат-CPL- дъб-милано 5 пората-ламинат-CPL- орех-модена1 пората-ламинат-CPL- орех-модена2.

Разрез на крилото

перфорирано ПДЧ            плътно ПДЧ                    стабилизиращ пълнеж пчелна пита

           перфорирано ПДЧ                              плътно ПДЧ                                стабилизиращ пълнеж пчелна пита

CPL  Колекция приложима за всички пространства, но най вече препоръчителна  за помещения с интензивна експлоатация. Ламинатното  покритие  е издръжливо на надраскване и износване.

Всички врати от Porta Doors са с 5 годишна гаранция!