Вътрешни входни врати ЕНТРО

Описание

ентро

Вътрешни входни врати ЕНТРО

Вътрешни Входни врати Ентро – спокойстви е и сигурност от които имате нужда

Този продукт е насочен към строителните предприемачи . Това е една входна врата на апартамент , която да допълни гамата от интериорни врати икономичен клас – вече популярни в този сектор на пазара. Ентро е подходяща не само за инвестиции в жилищното строителство поради своята конкурентна цена , но и за крайния потребител.

Рамката на крилото е изработена от пресована иглолистна дървесина, пълнежа е от перфорирано ПДЧ подсилено с вътрешна рамка от МДФ , покрито двустранно с плочи HDF.

Профилът на ръбовете на таблите е „К“ .

Моделите са еднокрилни , плътни и гладки и са покрити с CPL HQ с дебелина 0,2 мм.

Касата е метална с дебелина 1,2 мм и ширина на профила 100 мм , произведена от двустранно галванизирана стомана. В комплекта са три панти и гумен уплътнител по обиколката на касата , която е прахово боядисана в бяло по RAL 9016 , в сиво по RAL 7035 , в кафяво по RAL 8028 и в кремаво по RAL 1001.

Размери на вратите : 80 см , 90 см

 

Покритие за Входни вътрешни врати Ламинат CPL HQ *****

пората-ламинат-CPL- бяло HPL- сиво-евроинвестпората-ламинат-CPL- бук-портапората-ламинат-CPL- махагон

пората-ламинат-CPL- орех пората-ламинат-CPL- светъл-орех пората-ламинат-CPL- дъб-милано пората-ламинат-CPL- дъб-милано 2

пората-ламинат-CPL- дъб-милано 4 пората-ламинат-CPL- дъб-милано 5 пората-ламинат-CPL- орех-модена1 пората-ламинат-CPL- орех-модена2

Разрез на крилото

перфорирано ПДЧ

перфорирано ПДЧ

ERA-DOORS: Предлага качествени интериорни, входни, блиндирани, плъзгащи и нестандартни врати в различни цветове на ниски цени.