ВРАТИТЕ Porta Doors e търговска марка на фирма Арх Медия Груп, занимаваща се търговия, внос и дистрибуция на интериорни и входни врати в България. Фирмата е вносител и представител на Полските Интериорни врати Porta Doors, които са с над 20 Годишна история на пазара за врати. Интериорните врати с марка Porta Doors са гаранция за високо качество, а нарастващите инвестиции на компанията позволяват и ниските цени, на които предлагаме нащите интериорни врати.

Защо да изберете Porta Doors?

Врата е най-използваната мебел в дома, както и тази която се заменя най-рядко. Именно затова съветваме нашите клиенти да отделят специални внимание на вратите си. Гордеем се, че не само предлагаме най-качествения продукт в България, но и можем да предложим огромно разнообразие от модели, покрития, разновидности на остъклявания, модерни интериорни врати, дизайнерски решения и бърз и надежден монтаж.

За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

Солид 55 е водеща българска фирма с повече от 25- годишна история. Компанията непрекъснато се развива и предлага на европейския пазар уникални продукти в областта на сигурността, вратите, заключващите системи и дизайна. Портфолиото от продукти на Солид 55 включва блиндирани врати, интелигентни блиндирани врати, интериорни врати, входни пространства, пожароустойчиви и мултифункционални врати, както и гаражни врати за бита и индустрията. Технологичните възможности на фирмата са базирани изцяло на патентованата конструкция на продуктите ни, позволяваща лесно усъвършенстване и интегриране на нови функционалности в крайния продукт, защитаващ клиента. Компанията е лидер на Българския пазар в предлагането на комплексни високотехнологични решения за сигурност. За да постигне висок стандарт на производствената дейност и услугите, които предлага на клиентите, екипът на Солид 55 работи съобразно изискванията на местното и европейското законодателство и внедрява европейски стандарти за управление, чиито положителен ефект е гарантиран и доказан във фирми от цял свят.

За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

Видео представяне

  • FeRi са врати, произведени в България от Лидера в солидните врати – Солид 55. В завода на Солид 55 в град Елин Пелин на най-високо технологични и модерни машини се произвеждат и входни метални врати FeRi. Качество, гарантирано от Солид 55!

Класен е водещ производител на дървени и изделията от дървен материал в Полша и в чужбина.

Фирмата е създадена през 1963 г. в Kaisersesch, Германия, където се намира една от фабриките Класен, както и централния офис на компанията. Втората Немска фабриката се намира в Baruth. Навлизат в полския пазар през 1990 година, като Gorex Sp. z o.o. и през 1996 г. е преобразувано в Classen-Pol S.A. и има производствени съоръжения в Zwonowice близо Rybnik, където се намира седалището на полския клон.

Оферта на компанията включва:

  • ламинирани подови панели,
  • винил подови панели,
  • интериорни врати, вътрешни врати и противопожарните врати,
  • каси за врати,
  • други дървени аксесоари за завършване на къщи и апартаменти.

За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

SOLODOOR a.s. е създадена през 1997 г. И е организация наследник на Wood Production Division of SOLO Sušice a.s.

SOLODOOR a.s. в момента е едина от най-големите чешки компании, участващи в производството на интериорни врати и каси. В нея работят около 200 души и е най-големият работодател в региона. Основното производство е свързан с производството на широка гама от различни видове интериорни врати, специални врати и каси. Благодарение на интензивната програма за развитие, SOLODOOR предлага широка гама от нови продукти и е една от водещите фирми в производството на интериорни врати и каси на пазар.

 За предложения от тази фирма натиснете върху логото или тук.

Rankie WordPress Plugin